fbpx

Salut! ­čÖé

Numele meu este Ionu╚Ť ╚Öi din 2006 activez ├«n domeniul advertising-ului, iar din anul 2013 sunt ├«nregistrat ca persoan─â fizic─â autorizat─â.

Am ├«nv─â╚Ťat ├«n to╚Ťi ace╚Öti ani c─â publicitatea este ├«ntr-adev─âr o art─â ÔÇô arta de a comunica strategic ╚Öi eficient pentru a stimula ╚Öi ├«ncuraja dezvoltarea afacerilor.

Ca urmare, la sugestia unui client care mi-a devenit ╚Öi prieten (mul╚Ťam Radule), am ini╚Ťiat proiectul DYP ÔÇô Design Your Product, ca un instrument de dezvoltare de brand.

Până în prezent am fost implicat în peste 60-70 de proiecte mici și mari din diferite arii de activitate (restaurante, centre fitness, magazine alimentare, școli de pregătire profesională, patiserii, centre medicale, fashion, wellness, magazine online diverse).

Dar tu, ca antreprenor, ca să nu te mai complici, colaborarea cu un PFA te poate scuti de efortul financiar de pe urma angajării de personal, acesta din urmă necesitând și plata asigurărilor plus alte taxe obligatorii.

├Ä╚Ťi mul╚Ťumesc c─â ai parscurs aceste r├ónduri ╚Öi sper s─â avem o colaborare fructuoas─â!

Hai să începem

Aștept proiectul tău!

design publicitar cu DYP.ro

Alege cu ├«ncredere ce dore╚Öti din lista de mai jos. Dac─â vizualizezi aceast─â pagin─â de pe un desktop pc, ├«n acest caz, cu tasta CTRL ap─âsat─â po╚Ťi alege mai multe pozi╚Ťii din list─â. Dac─â e╚Öti pe un smartphone, po╚Ťi bifa serviciile dorite.
Completarea acestui formular este doar cu scop informativ ╚Öi nu ├«mplic─â absolut nicio obliga╚Ťie din partea ta.


    R─âspunde corect