fbpx

“Recomandăm cu mare caldură!!! Ionuț este THE BEST, avem o colaborare extraordinar de bună de câțiva ani. Pot să vă spun cu sinceritate faptul că în acest domeniu este nevoie de două mari calități: SERIOZITATE ȘI PROMPTITUDINE.
Iar acestea două se regăsesc cu SUCCES în colaborarea cu Ionuț. Vă recomand cu mare drag, veți găsi o persoană cu adevarat dedicată, orientată spre cerințele voastre. Un super profesionist.”
Ioana Aldea – CEO Redal Group

Ioana Aldea

“DYP nu este teorie, este o soluție pentru a fi deasupra competitorilor. Din 2014 colaborăm eficient în industria fitness. Nu mai ai timp de joacă, este timpul să joci cu profesioniștii!”
Gabi Văcărescu – CEO FitBC

Gabi Vacarescu

“Avem 4 proiecte diferite implementate în ultimii 12 ani. Dacă la început aveam un designer angajat, când am descoprit serviciile DYP am obținut rezultate mult peste așteptările noastre! De la flyere, la materiale pentru social media și până la conceptul ambalajelor, calitatea serviciilor a fost ireproșabilă. Timpul de execuție este respectat, orice proiect este analizat și pus pe hârtie, înainte să fie executat. Fiecare experiență a fost impecabilă, a luat ideile noastre și le-a transformat în produsul finit perfect. Recomand!”
Alin Mocuța – CEO Active Life Care

Alin Mocuta

“Colaborăm cu Ionuț din 2014! Aceeași seriozitate, promptitudine și profesionalism! Apreciem respectarea termenelor de finalizare a proiectelor, atenția la detalii și capacitatea de a furniza orice tip de material promoțional pentru online sau print!
Comunicarea și calitatea sunt de nota 10!
Mulțumim și vom colabora în continuare!”
Dana Boroș – CEO Wellness LTS

Dana Boros

“Colaborarea cu Ionuț s-a transformat din nevoie în dependență. Am fost surprinsă de el de nenumarate ori cu creații care depășeau orice așteptare. Creativitatea lui este dublată de profesionalism și dedicare. Brand-ul am putut să-l construiesc mai ales datorită susținerii lui cu postere și clipuri care păstrau o unitate de imagine și de mesaj. Aș vrea să mai adaug ceva despre omul Ionuț: loialitatea, disponibilitatea și răbdarea dau o și mai mare valoare profesionistului Ionuț.”
Cristina Schmidt – CEO International Center for Psychogenealogy

Cristina Schmidt

“Se spune că sunt suficiente 30 de secunde să dovedești că ești bun, capabil și poți să faci lucrurile profesionist. Ionuț a reușit să mă convingă de calitățile lui încă de la primul “Salut”, care spus cu accent ardelenesc, te acaparează imediat. Colaborăm de aproximativ 6 ani dar încă de la început parcă ne știam de-o viață, iar în tot acest timp, eu personal nu am auzit de la el expresia nu se poate.”
Radu Coțofană – CEO Casira Health Group

Radu Cotofana